Danute’s Testimonial

Danute je otišla iz Beograda ovog vikenda mako bi nastavila karijeru u inostranstvu. Prvi Bikram joga čas odradila je 17-og juna 2015. Od tada redone vežba sa nama. Kao što je iz poze zeca (fotografija iznad) vidljivo Danute je svakim danom sve više i više napredovala u pozama. Nedostajaće nam kao prijatelj i kao velika inspiracija u svima u studiju! Njena priča je primer za sve nas kako redovno vežbanje doprinosi boljem kvalitetu života.

“Počela sam da vežbam Bikram jogu kada sam se sa porodicom preselila u Beograd. Posle porođaja tražila sam rekreaciju kola će me održati fizički i mentalno jačom i pomoći u sprečavanju čestih glavobolja koje sam tada imala. Htela sam da probam jogu. Bikram joga je nudila časove na engleskom i to je bilo baš to što mi treba.

U početku mi se vrtelo u glavi i često sam morala da sednem. Veliki izazov je bio prilagoditi se na toplotu. Disciplina na času je zahtevana od strane instruktora (kao što je “ispravi nogu!” ili “ne pij vodu do kraja poze orla!”) činila mi se čudnom. Ipak, uprkos svemu, osećala sam se zaista zaista dobro. Otkrila sam dosta novih mišića u telu, mišića koje ranije nisam koristila. Naučila sam da volim vežbanje i napravila ga sastavnim delom života. Jednostavno nisam htela da prestanem. Povišeni nivo endorfina i pospešena cirkulacija posle časa stalno su me vraćali vežbanju. Primetila sam kako mi telo traži zdraviju hranu. Koža mi izgleda bolje. Držanje mi se poboljšalo. Imam više energije. Osećam se odlično.

Sada, kada napuštam Beograd, htela sam da se zahvali Stivenu i njegovom super timu! Samo nastavite sa odličnim radom u vašem toplom studiju!
Za sve one koji traže način da postanu zdraviji, da imaju više energije, preporučujem Bikram jogu u Beogradu ili gde god u svetu da se nalazite.

Veliki pozdrav! Danute”